De kapel van Spikdoorn.. het persmoment

Op 18 december 2017 vond er een persmoment plaats aan deze kapel. Dit moest dan de afronding zijn van de renovatie van dit kapelletje. Ook de omgeving werd vergroend: de nabije bomen kregen de nodige snoei; een inheemse haag moet het geheel omboorden.

3 gedachten over “De kapel van Spikdoorn.. het persmoment

  1. hoy—inderdaad chique gedaan van iedereen die er aan meegewerkt heeft—- heb zelf ook een ander soort kapel bij mij op de hoek, daar moet je minder bidden, meer nadenken en voelen ook vooral——neemt niet weg dat ik ook al eens iemand beloof van een kaarsje voor hem of haar te branden aan de Spikdoornkapel, mooi om te wandelen trouwens…’t moest maar eens helpen…het ‘meer’ dat er in ’t leven is, kunnen wij toch zelden vatten, het werkt op logische maar vaak ook mystieke wijze. Groeten.OC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *