De Boomgaardenwandeling in Meensel-Kiezegem

Wist je dat onze gemeente een 15-tal jaar geleden een  folder  ‘De Boomgaardenwandeling te Meensel-Kiezegem’ uitbracht ? Toch een toeristische troef voor onze omgeving ! Dit samen met de site van Museum44, de beleving bij Fruit Vanhellemont en de Wollekens, de stopplaatsen in het Boerenhof en Het Klein Verlet… en wie weet binnen een paar jaar een nieuwe wijngaard met eigen wijnproductie ….

Maar … we kregen er de laatste tijd vele vragen over, maar deze onduidelijkheid is nu van de baan, er mag uiteraard gewandeld worden over het wandelpad langs de jachttoren in Meensel !
Met een aantal betrokken partijen zijn er de voorbije weken diverse contacten geweest. Deze contacten hebben geleid tot een gentleman’s agreement, waarbij overeengekomen werd dat er over deze betrokken grondstrook wandelaars mogen passeren, zo ook de Boomgaardenwandeling en de Oorlogswandeling. Voor grotere evenementen worden de aanpalende eigenaars best wel op de hoogte gebracht door de organisator. Dit alles met respect voor de aanpalende eigendommen.
Om dit te verduidelijken zijn er aan beide zijden van dit wandelpad bordjes geplaatst met de nodige info .. je mag er passeren, maar sluit wel het hekken terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *