Eén gedachte over “De bewaarschool in .. 1916 (527)

  1. Even mijn vergrootglas boven gehaald. Opvallend is dat ik niemand vond die lacht, vaak beteuterd en angstig kijkend…omwille van de harde realiteiten van het leven, over wat hen werd verteld om ze ze bang … . Knap. ! De mens zelf is het echte kunstwerk. Ik herken wel trekken van mensen die ik in mijn bestaan kende, ken…zoals ook overigens op het kerkhof. Bovendien, waar ik in Europa ook kwam, altijd zag ik soms gelijkenissen met mensen van hier. Onze streken zijn dan ook platgelopen door de buitenlandse mogendheden…daarom alleen al verdient Brussel de titel ‘hoofdstad’ van EUropa 🙂 WIj zijn altijd in ons kot gebleven, buiten de avonturen van het koningshuis en het rampzalige volgen van de US militaire complex avonturen na Wereldoorlog II.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *