Eén gedachte over “Naar Lourdes (503)

  1. weer bedankt om die herinneringen weer leven bij te zetten
    -over de Lourdesreizen : er was altijd een verloting van gratis deelname en die niet konden gaan gaven de reis dan door aan anderen
    -over de auto (het Moriskke) van burgervader Marcel Morren : zie hem nog zo voor mij, maar Louis van Sisses (Van Roelen) had de eerste auto in onze Binkomstraat, een soort Engelse stationwagen met carosserie gedeeltelijk in hout en zo een achterruit die je met een heuse hendel naar beneden of boven moest draaien
    -over de eerwaarde Zusters; later is zuster Michel er nog bijgekomen…die heeft eens mij proberen vastkrijgen (had een vaas omgestoten toen Sint Niklaas geweest was en ik met een plastikken bijltje wat te enthoesiast een Indiaan nadeed). Zij had een grote sandaalmaat…volgens mijn achterste—twintig jaar later toen ze met pensioen was en thuis fruit kwam kopen heb ik haar daar nog lachend aan herinnerd
    -over nog zoveel andere dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *