De ‘Ezelsclub’ in Kiezegem (29)

 

De ‘Ezelsclub’ werd eind de jaren ’60 opgericht door Jos Ver Berne, Fons Van Cauwenbergh en Rik Cornelissen. Op de toog van café Pypen – hun lokaal – stond een stenen ezelsbeeld, als afbeeld van hun mascotte die bij Jakke Puttevils van ’Stasie’ stond.

Op de foto, in een toepasselijke kader: Marcel Morren, Fons ‘Verstappen’ Van Cauwbergh, Jakke Puttevils, Jos Ver Berne, Rik Cornelissen, Rozette Pypen en Andre Van Cauwbergh

In het café bij Pijpen is toen deze bond gesticht, in het donker bij kaarslicht want de elektriciteit was uit gevallen ; Jos schreef in de ‘stichtingsacte’ : de ezelenbond is gesticht , zonder licht… en op de lidkaart is vermeld :”stichting zonder licht”

 

pdf-bestand

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *