Keldermans in Kiezegem.

Valère Keldermans laat via zijn stamboom ‘voorouders in rechte lijn’ zien hoe deze familienaam in Kiezegem opduikt .. het is zijn vader Cyrille die vanuit Halen naar hier uitwijkt.

Een uitgebreidere stamboom stuurde hij ons ook nog door.

Eén gedachte over “Keldermans in Kiezegem.

 1. Hallo,

  Ik heb heel waardevolle informatie gevonden omtrent mijn voorouders met de naam Keldermans. Mijn moeders naam was Keldermans, en kon via uw opzoekwerk al terug gaan tot Petrus Keldermans uit 1712, gehuwd met Elisabeth Van Cauwenbergh, wat dus voorouders zijn in rechte lijn. Ik zie dat ik via uw info nog wel verder kan.
  Momenteel staan mijn gevonden voorouders op Geneanet, onder de stamboom van Uytterschaut uit Mechelen.
  Dank alvast voor het mooie opzoekwerk
  Met vriendelijke groeten.
  Rudy Uytterschaut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *