Natens.. Naetens.. Nates..

…..Van 1422 tot nu. Meer dan 1.100 namen, voornamen, data, geboorteplaatsen, .. zijn vermeld op een papieren rolvorm (6 meter breed op 60 cm hoog) en dit als de ‘Familiestamboom Natens (1422-2012)’. Meensel-Kiezegem in Brabant bleek de bakermat te zijn.

Carl ontdekte dat er op een bepaald moment 3 broers waren die elk hun eigen tak stichtten: Jan-Baptist trok naar Bekkevoort, zijn nakomelingen zwerfden uit tot in Machelen. Geraerd bleef in Meensel, sommige van zijn tak gingen naar Tienen of zelfs Antwerpen. Hendrik bleef ook in Meensel, sommige nakomelingen weken uit naar Rostelaar.

Met andere woorden.. ben je een Natens, dan ben je wel degelijk familie van al die andere naamgenoten !

Deze stamboom is een parenteel, dit wil zeggen dat ook nakomelingen met een andere naam zijn opgenomen : Daenen, Lemmens, Rummens, Smolders, Janssens, Guelinckx, Hendrickx, Duerinckx, …

Om privacy redenen verkoos de auteur het niet op ’t internet te plaatsen, maar er een papieren versie – de hogervermelde rolvorm – van te maken. Voor verdere info kan je steeds terecht bij Lic. Carl Govaerts zelf via carl.emc@chello.be. De rolvorm is te bekomen door 40 € ( + 5€ voor verzending in België, 10€ voor vezending buiten België) op KBC 431-0588081-37 te storten, met de vermelding van jouw gegevens. Later komt de stamboom in boekvorm uit.

 

 

Eén gedachte over “Natens.. Naetens.. Nates..

  1. IMijn overgrootvader August Natens had in Tienen een handel in koloniale waren en was geboren in Meensel-Kiezegem.
    Welk huis staat er op de foto hier bovenaan ? Woonde er een Natens ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *