Een klasfoto van vroeger .. (6)

Klasfoto van de lagere school in Meensel, vermoedelijk 2de helft van de jaren ’60 (ca 1966)

Het zou te veel zijn alle leerlingen bij naam te benoemen, de meesten herkennen hun kind of zichzelf….

Maar wie is het onderwijzend personeel ?

Links, van boven naar onder: juffrouw Aline Willems, juffrouw Paula Spaepen, juffrouw Josée Vanderstukken

Rechts van de groep, vlnr: zuster Lebon (woont momenteel aan de Belgische kust, Koksijde), zuster Mathilde Creaninckx (missiezuster op bezoek), pastoor Andre Robert, zuster ?? , was de keukenzuster en zou niet lang in Meensel gebleven hebben.

“…Hoi, Het bewijs dat Meensel-Kiezegem vruchtbare bodems bezit. De bevraagde juffrouw: Zij heet Josee, woont momenteel in de Craenenbroekstraat te Glabbeek Hoogsten een paar huizen voor de Veiling Hageland. Zij heeft ook functie gehad in Boutersem. Haar man was mazoutketelmaker in Bekkevoort. Guy…”

pdf-bestand

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *